maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kun aika on poissa

Kun aika on poissa, kaikki ongelmasi häviävät läsnä olevassa hetkessä. Kärsimys edellyttää ajan olemassaoloa. Se ei elä läsnä olevassa hetkessä. Läsnä oleva hetki on hetki menneisyyden ja tulevaisuuden välissä - siinä on ikuisuus elementti.

Ajasta vapautuminen merkitsee, ettet psykologisesti enää tarvitse menneisyyttä muodostaessasi kuvaa itsestäsi ja tulevaisuutta tuomaan täyttymystä. Olet vain se mikä olet hetkien välissä - olet vapaa ja avoin, kuolet menneelle ja annat raskaan aikaan sidotun itsesi ja sinusta tulee omaehtoinen SINÄ eli "minä" Voit katsoa itseäsi ulkopuolelta ja ymmärrät asioita - enää sinun ei tarvitse tuntea paniikkia - sillä, et ole eilisessä etkä tulevaisuudessa vain siinä välissä, jossa voit kokea turvan. Ei ole olemassa kuin tämä hetki - kaikki muu on vain illuusiota - tämä hetki on elämän polttopiste.

Sellainen ihminen joka elää tätä hetkeä tuntee myös vastuunsa - hän pohjaa tietonsa kokemukseen ja rakentaa tulevaisuutensa "tässä ja nyt" - hän ei halua olla taakkana muille - hän on luotettava - avoin - läpinäkyvä.

Hän saa usein kärsiä tästä mutta, kun hän on kasvanut sisäisesti tietoisuuteen -"ainoa mitä voimme tarjota toisille ja Jumalalle on avoimuutemme.

Ole siis avoin ja katso mitä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti